jobb
Jaha, nu har jag ungfär tio minuter kvar innan jag ska till nästa jobb, skulle nog hellre vara hemma istället, det skulle va skönt och bara slappa ikväll, men men. Det skulle vara skönt och ha bara ett eller två jobb istället för sju som nu, det finns ett jobb som jag siktar på nu och som jag hoppas att jag får en heltidstjänst där (blir en ledig i slutet på detta år) men först ska jag försöka fåsommarjobb där, skulle vara skönt, bla för att det är heltid och för då skulle jag ca. 15 meter på jobb, dörr till dörr =). Nähä, om man skulle börja fara nu då, åh just, min telefon är avstängd nu igen :( så det blir lite svårt att nå mig, ni kan ju alltid skicka ett mail eller ringa min sambo.
ha d gött
ha d gött
Recept
Okej, jag har varit väldigt dålig på att skriva den senaste tiden, men jag har varken haft tid eller ork att skriva nåt men nu tänkte jag göra ett nytt försök. Idag när jag fyller år :). Tänkte jag skulle börja med att ge tips på ett bra recept som ni ska testa tycker jag ;)
LÄTTLAGAD FRUKTKAKA.
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
1 näve nötter
2 liter Whisky ta fram en mellanstor skål. Kolla Whiskyn genom att smaka.
Häll Whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på Whiskyn, om den fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om Whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng,med all torkad frukt...
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schaka sen om Whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schlat, De e inte schå noga.
kolla Whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat... sched... och schå socker eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakfojmen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schålen genom fönschtret och... schå kolla schen Whischkyn.
Gå och lägg dig...
Vem fan vill ha fjuktkaka...?
LÄTTLAGAD FRUKTKAKA.
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
1 näve nötter
2 liter Whisky ta fram en mellanstor skål. Kolla Whiskyn genom att smaka.
Häll Whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på Whiskyn, om den fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om Whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng,med all torkad frukt...
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schaka sen om Whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schlat, De e inte schå noga.
kolla Whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat... sched... och schå socker eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakfojmen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schålen genom fönschtret och... schå kolla schen Whischkyn.
Gå och lägg dig...
Vem fan vill ha fjuktkaka...?