Datorer!

Ibland blir man trött på dessa datorer. Efter att jag har haft datorn på lagning (för ipprotokollet kraschade så jag kom inte ut på nätet) så va datorn segare än någonsin... sökte igenom datorn och hittade 10 virus! och nu har jag spenderat dom senaste 3 timmarna med att rensa bort en massa annat så nu flyter det på igen som det ska.

inte nog med det så fick jag veta idag att jag inte kommer att få någon mera sjukdagpenning (har varit sjukskriven i 3 månader) och måste antagligen betala tillbaka dom pengarna som jag redan har fått och allt detta för att jag har två jobb och bara blev sjukskriven från ett och så får man tydligen inte göra, "man är sjukskriven eller så är man på jobb" sa dom och att det inte spelar någon roll vad jag gör, för jag skulle ändå få betala. Dom sa också att det var läkarens fel och att han borde ha vetat att man inte får göra så, dom skulle ringa och säga åt han att han inte får göra om det.

Får väl ge det en chans

Om jag nu ändå har en blogg så får jag väl ge det en chans och skriva lite men jag har aldrig varit någon "skrivare" (till skillnad från min sambo som ni måste besöka). Nåja jag får väl börja med att skriva lite om mig själv vem jag är och så.

Jag heter då Roger är 23 år och bor på Åland den lilla pricken mellan sverige och finland.
image3
jag jobbar för tillfället som ungdomsledarassistent på en ungdomsgård. Om det är något mera ni vill veta om så får ni väl fråga.

Jag hade tänkt vara med i tisdagstemat som denna vecka var rörelse men dt fick va för jag lyckades inte ta någon bra bild. Detta var då starten på min första blogg :) man kanske lyckas skriva något intressant och läsvärt i framtiden hehe. Det var allt för denna gång. Ha det bra tills nästa gång

RSS 2.0