Samma visa varje gång..

Igår skulle jag som sakt få igång Hondan, bara att skruva dit generatorn sen bara att köra, men när jag hade hållit på i en och en halvtimme kanske med att försöka få den att passa så fick jag dit den tillslut det var bara att plugga i kontakten kvar... men den passade inte. Så jag for till Bo bil där jag hade köpt den och sa att det inte passade och det visade sig att jag hade fått fel grejer, igen, sp det var bara att beställa en ny. Så nu måste jag vänta på den, så det blir väl till att fixa lite på bmw:n. nog för denna gång.

ha d.

Lite ordning.. snart

Nu ska jag försöka få lite ordning på detta blogg skrivandet, har varit lite (eller kanske ganska mycket) lat med skrivandet på sista tiden men nu ska jag försöka skriva nåt. Kanske inte varje dag men rätt så ofta ändå :)
nåja, ska väl gå och sova nu ska skruva lite på bilarna imorgon lite på Bmw:n och så ska jag försöka få igång Hondan imorgon, återkommer med hur det gick imorgon.

Ha d bra tills dess nu och sov gott.

Lat karl

Nej, jag måste säga att min karl verkligen är lat. Det har inte blivit mycket skrivande för honom på sista tiden, så nu tar jag mig friheten och gästbloggar hos honom, så han kanske kommer igång igen :)

Han har så fullt upp med jobbet just nu min lilla man. Han har fått jobb på Centralsjukhusets medicinska avdelning. Jag är så glad för hans skull och han är så duktig. Det finns nog inte en själ på denna jord han skulle kunna göra illa på något vis, min lilla ängel.

Snart har vi varit tillsammans i fyra år och sammanlagt under hela vårt förhållande har vi varit ifrån varandra en vecka, om ens det. Då menar jag inte i streck, utan som jag sa; sammanlagt.
Han är en jätteduktig fotograf, så ni kan väl tjata lite på honom, så han kommer sig iväg med kameran :) Vem vet, kanske jag snart får fixa en fotoblogg till honom också!

Tjata, tjata.. med de orden säger jag tack för mig. Ha det gott!

Tjata, tjata/Evelyn

RSS 2.0