"foto" från Tv-spel

Tänkte på vad du skrev TDG och jag spelade mycket Gran Turismo 4 förut och i det spelet så kan man ta bilder av bilarna som man sedan fixade PS. Jag är med i ett forum (gtplanet) där man kunde skapa sitt eget galleri och delta i olika tävlingar. Det var ett tag sen som jag gjorde något sånt men jag brukar ta upp det mellan varven men nu just nu har jag mera lust och ta bilder själv på riktigt, fast det skulle vara mycket roligare att ta kort med en vettig kamera typ en Canon EOS 300X. Men men får väl ta mig utomhus i helgen och ta lite bilder.

Map of Fyffe, under stjärnan så ligger staden Fyffe med 971 invånare :) ett litet tillägg bara :).

Äntligen

Igår fick jag äntligen min bil godkänd av besiktningen, nu ska det inte vara något mera nojs för nu skrev dom in i registerutdraget att den är godkänd med turbo :)

För övrigt så hade jag tänkt försöka ta några bilder men har idétorka för tillfället så det kommer när jag får någon bra idé.

Länge sen sist

Det var ett tag sen jag skrev senast, det har varit fullt upp hela tiden (fast jag inte har ett nytt jobb ännu). Det har varit mycket med bilarna och datorns hdd gav upp och nu håller jag på och strider med besiktningen för dom vill inte godkänna min bil :( och detta för att det har försvunnit papper någonstans genom åren, jaja förhoppningsvis är dom till rätta imorgon eftermiddag. Jo just det, jag har återfått mitt schackintresse igen, hittade en sida på nätet som man kan spela schack online mot andra i hela världen. Håller på för tillfället med 26 matcher. Nä nu ska jag återgå till disken, återkommer imorgon igen, ha d.

Tisdagtema

Här kommer då mitt första tisdagstema som denna vecka är smaker.

image5

Jag fick en vision nästan direkt hur jag skulle göra men så klart så får man det (nästan) aldrig som man vill, men jag valde denna bild.

RSS 2.0