Helgen är över

Denna helg har varit en enda stor fest :)

I fredags så fyllde min kusin 21 och han hade en fest som hette duga :) Det kom dessutom en kompis från sverige som man inte sett på länge, blev krogen efter hans fest och man var där och stängde som vanligt :P

lördagen började vid 13 ungefär när man rullade ur sängen och in i duschen. Sen var det bara att försöka fixa skjuts in till staden, som jag lyckades fixa efter många om och men (ibland är det bra att ha några syskon som man kan tjata lite på :P) Förfest hos en arbetspolare sen in till stadens julfest på Arken. Fullt drag från början till slut, mycket för det mesta, men kvällen var ritkig skoj skulle jag säga :)

Idag på jobbet så hade vi jullunch och efter att man suttit och tryckt i sig en massa julmat så fick man inte mycket vettigt gjort denna dag.
Just det var och besiktade min ny inköpta bil (Nissan Sunny) duktig nervös var jag iaf, dom brukar börja hitta på fel på mina bilar om dom inte hittar några så man vet aldrig, men idag så gick det helt hyfsat, nog för att den blev underkänd som vanligt utan för att det enda som behövs göras är att byta bakdäcken :)

På återseende.

Snart helg

Sitter ännu på jobbet, men tänkte skriva lite iaf :) Slutar snart och då börjar en helg i festens tecken :P Ikväll så ska jag över till min Kusin som fyller år och imorgon så är det julfest med arbetet.

Jag tror att det kommer att bli en riktigt skoj helg fast har varit hur trött som helst denna vecka, somnade kl 20 igår framför tvn, men är ändå lika trött idag. Förhoppningsvis så blir man lite piggare när det blir ljusare ute (när nu det blir).

Nä, nu måste jag jobba lite till, slutar om 2h. Jag återkommer efter helgen hoppas jag :P

Det här med att blogga...

Det har egentligen aldrig varit min grej, men ibland så får t.o.m jag lust att skriva några rader :P

Humöret är väl mer eller mindre på väg uppåt igen nu.. då man så småningom börjar acceptera att man är ensam nu. Jag börjar så smått snart komma i ordning i min nya lägenhet eller det är väl mera en skolåda än en lägenhet men den duger att bo i ett tag framöver.


Mina två pojkar :)


är lite trötta :P

RSS 2.0